This is alternative content.

Szkolenie pszczelarzy
Dodane przez: admin (2017-11-20 08:02) | Zmodyfikowane przez: admin (2017-11-20 08:16:43)


SZKOLENIE

 
W dniu 10 grudnia 2017r. o godz. 11.00 w sali górnej CKIP w Kraśniku odbędzie się otwarte, bezpłatne, szkolenie dla pszczelarzy zorganizowane przez KP w Kraśniku i Wilkołazie.
Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy.
Program szkolenia:
1. Pszczoły a firma fitofarmaceutyczna – Dr. Michał Krysiak, Menedżer ds. Bezpieczeństwa Produktów, Bayer.
2. Warroza wciąż aktualny problem w Polskich pasiekach. Nowe sposoby zwalczania pasożyta - Dr Beata Bąk, lekarz weterynarii, Specjalista Chorób Owadów Użytkowych Katedra Pszczelnictwa Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego w Olsztynie.
3. Wychów i wymiana matek pszczelich w pasiekach towarowych - inż. Wojciech Kołodyński, Kwalifikowany Mistrz pszczelarski.
4. Przerwa kawowa.
5. Spojrzenie w przyszłość: pszczelarstwo i ochrona roślin - Dr Jerzy Próchnicki, Szef  Działu Rejestracji i Rozwoju Bayer.
6. Dyskusja.
                                                                                                   Prezes M. Cielica

 

Czytano: 2057 razy
Wirtualna turystyka po Gminie Wilkołaz
Kalendarz
Wyświetl kalendarz na poprzedni miesiąc luty 2020 Wyświetl kalendarz na następny miesiąc
PN WT ŚR CZ PT SB ND
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Wydarzenia
<< Luty >>

2020-02-20

Czwartek

2020-02-21

Piątek

2020-02-22

Sobota

2020-02-23

Niedziela

2020-02-24

Poniedziałek

2020-02-25

Wtorek

2020-02-26

Środa

Luty

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

[ZAMKNIJ]
Nowe zasady dotyczące cookies. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.